Yritys

Jauhemaalaus on laji, joka näyttää helpolta, mutta joka vaatii tekijältään huolellisuutta ja täsmällisyyttä. Fuskaus kostautuu ennemmin tai myöhemmin. Jauhemaalattujen tuotteiden laatu syntyy osaksi työstä, joka tehdään ennen maalausta. Tuotteet tai kappaleet pitää pestä ja esikäsitellä oikein, että maali levittyy ja tarttuu tasaisesti kappaleen pintaan. Tämä vaatii hyvää pesulinjaa, kuivausta ja oikeaa esikäsittelyainetta. Maalatessa ja uunitettaessa ammattilaisen maalaustaito, kokemus uunituksen lämpötiloista ja kestosta takaavat sen, että maalatusta pinnasta tulee kestävä ja värisävyltään oikea.

 

Propinta on kasvanut yhden henkilön maalauspajasta ammattilaisten maalaamoksi. Olemme panostaneet vaativien asiakkaiden palveluun, jotka haluavat, että jokainen tuote-erä vastaa haluttuja kestävyysominaisuuksia ja värisävyjä. Koska maailma muuttuu myös yhä tehokkaammaksi, myös me haluamme kehittää prosessejamme. Kun tavara liikkuu asiakkaalle nopeammin ja sitä liikuttavien välikäsien määrää vähennetään, säästetään sekä aikaa että rahaa. Kehotammekin asiakkaitamme miettimään, kannattaako kokoonpano, varastointi, pakkaus ja lähetys siirtää meille tehtäväksi tai ehkä osa näistä toiminnoista? Mitä kitkattomammin tavara virtaa, sitä tuottavampaa on liiketoiminta.

 

Propinnan johto ja henkilökunta seisovat tukevasti tehtaan lattialla. Hyvä lopputulos tulee siitä, että tekee perusasiat kunnolla ja tekee työtä ammatistaan ylpeänä. Toimitusjohtajan tehtävänä on myös osata maalata yhtä hyvin kuin työntekijät osaavat. Silloin myös tietää, mitä asiakkaalle pitää tarjota ja kuinka toimintaa pitää kehittää.

 

Ota meihin yhteyttä kun haluat laatua pintaa syvemmältä. Tuotteesi saa kestävän pinnan ja oikean värisävyn – molemmat kestävät siinä käytössä, mihin tuote on tarkoitettu.

 

Mika Motturi, tj. Propinta Oy